u nas znajdziesz

najlepsze bonusy

bukmacherskie

Polityka prywatności i plików cookies

§ 1. Postanowienia ogólne
  1. Administratorem serwisu www.bonusforfree.com (dalej: Serwis) jest Adrian Serocki prowadzący działalność gospodarczą pod firmą SPORTPAG Adrian Serocki z siedzibą w Zielonce, ul. Pistacjowa 2, 86-005 Białe Błota, NIP: 5542532084 (dalej: Administrator).
  2. Z Administratorem mogą się Państwo kontaktować za pośrednictwem adresu e-mail: kontakt@sportpag.pl
  3. Skrótowiec RODO pojawiający się w dalszej części Polityki oznacza rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych).
§ 2. Przetwarzanie danych osobowych
  1. Korzystanie z Serwisu może powodować gromadzenie danych w następujących sytuacjach:
    1. gromadzenie przez operatora hostingu logów serwera tj. takich danych jak np. nazwę żądanego pliku, Państwa adres IP, datę i godzinę wywołania, ilość przesyłanych danych oraz składającego zapytanie dostawcę usług internetowych (tzw. logi dostępowe) oraz dokumentuje wywołanie Serwisu,
    2. stosowanie linków referencyjnych – jeżeli klikną Państwo na reklamy naszych, partnerów i zarejestrują się u nich, owi partnerzy powiążą ową rejestrację z wizytą w naszym Serwisie, co będzie podstawą do wypłacenia nam prowizji,
    3. korzystanie z usług Google Analytics oraz Facebook Pixel – które polegają na anonimowym (z naszej perspektywy) gromadzeniu danych statystycznych dotyczących korzystania ze Stron w celach analitycznych i reklamowych.
  2. Gromadzenie w/w danych nie powinno prowadzić do Państwa identyfikacji przez nas jako konkretnych osób. Może się jednak zdarzyć tak, że wspomniane wyżej podmioty zewnętrzne powiążą dane gromadzone na naszej stronie z innymi danymi na Państwa temat, w sposób umożliwiający identyfikację (np. operator Facebook, na którym mają Państwo indywidualne konto). My jednak nie będziemy mieli do tych danych dostępu, za wyjątkiem sytuacji, gdy poprosimy partnerów dostarczających linki referencyjne o dane do weryfikacji wypłacanej nam prowizji.
  3. Jeśli w/w dane miałyby charakter danych osobowych, podstawą przetwarzania będzie nasz uzasadniony interes (na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f RODO), który przejawia się w
    1. marketingu Administratora i jego partnerów,
    2. realizacji umów pomiędzy Administratorem a jego partnerami,
    3. koniecznością zapewniania bezpieczeństwa Serwisu.
  4. Logi serwera przechowywane są przez czas nieokreślony, zaś ewentualne dane otrzymane przez operatora linków referencyjnych są usuwane niezwłocznie po weryfikacji należnej prowizji (nie później niż w ciągu 2 miesięcy).
  5. Ewentualne dane osobowe przekazywane mogą być następującym podmiotom:
    1. operatorowi hostingu – tj. nazwa.pl sp. z o.o., Mieczysława Medweckiego 17 31-870 Kraków
    2. Facebook Ireland LTD, 4 Grand Canal Square, Dublin, Irlandia Gordon
    3. Google Ireland LTD, House, Barrow Street, Dublin 4, Irlandia
    4. operatorom serwisów bukmacherskich, które dostarczają linki referencyjne (lista może się zmieniać, jednak każdorazowo są to podmioty z poniższej listy: https://www.podatki.gov.pl/pozostale-podatki/gry-hazardowe/zaklady-wzajemne-i-gry-hazardowe-przez-internet/
    5. firmom sprawującym dla nas usługi z zakresu IT oraz marketingu internetowego.
§ 3. Prawa związane z przetwarzaniem danych osobowych
  1. Mają Państwo prawo dostępu do swoich danych i ich poprawiania, a także do przenoszenia danych
  2. Mają Państwo prawo do żądania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania swoich danych osobowych w przypadkach, o których mowa w art. 17 i 18 RODO (w szczególności, gdy uważają Państwo, że dane przetwarzane są niezgodnie z prawem.
  3. W przypadkach, w których Państwa dane przetwarzane są w celu realizacji naszego uzasadnionego interesu, mają Państwo prawo do wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania: w każdym przypadku, gdy przetwarzanie odbywa się dla celów marketingu bezpośredniego oraz ze względu na Państwa szczególną sytuację, w pozostałych przypadkach.
  4. W przypadku gdy do przetwarzania Państwa danych dochodzi w oparciu o udzieloną zgodę, mają Państwo prawo do jej cofnięcia w każdej chwili, bez wpływu na legalność wcześniejszego przetwarzania. Zd. 1 ma zastosowanie do innych zgód, do których stosuje się przepisy RODO (np. zgoda na używanie plików cookies).
  5. Jeżeli uważają Państwo, że Twoje dane przetwarzane są niezgodnie z prawem możesz skontaktować się z nami celem wyjaśnienia pod adresem e-mail: kontakt@sportpag.pl lub wnieść skargę bezpośrednio do organu nadzorczego do spraw ochrony danych osobowych, którym na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.
§ 4. Ogólne informacje o plikach cookies
  1. Pliki cookies to niewielkich rozmiarów pliki tekstowe zapisywane na Państwa komputerach lub urządzeniach mobilnych, a następnie pobierane z nich podczas kolejnych wizyt w naszym serwisie. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na Państwa urządzeniu oraz unikalny numer.
  2. Stosowanie plików cookies zasadniczo nie powinno prowadzić do Państwa identyfikacji przez nas, jako Administratora. W przypadku plików cookies pochodzących od podmiotów trzecich, mogą one prowadzić do Państwa identyfikacji przez te podmioty, poprzez połączenie z danymi, które już posiadają one na Państwa temat, z uwagi na korzystanie przez Państwa z ich usług.
  3. Pliki cookies, które są niezbędne dla funkcjonowania Serwisu, zapisywane są na Państwa urządzeniu automatycznie. W odniesieniu do innego rodzaju plików cookies, wymagane jest wyrażenie przez Państwa zgody.
  4. Serwis może używać następujących rodzajów plików cookies:
    1. niezbędne - umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu, np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu,
    2. funkcjonalne – ułatwiające korzystanie z serwisu np. poprzez zapamiętanie preferencji użytkownika,
    3. analityczne - pozwalają nam zbierać dane statystyczne nt. zachowań użytkowników m.in. mierzyć ilość wizyt i zbierać informacje o źródłach ruchu, dzięki czemu możemy poprawić działanie naszej strony,
    4. reklamowe – pozwalają nam na wyświetlanie spersonalizowanych reklam w innych serwisach.
  5. W Serwisie wykorzystywane są cookies sesyjne, ulegające skasowaniu po zamknięciu okna przeglądarki internetowej, jak i pliki cookies trwałe, zapisywane na określony czas w urządzeniach, za pośrednictwem których korzystają Państwo z Serwisu.
§ 5. Zarządzenie plikami cookies
  1. Zarządzanie plikami cookies odbywa się poprzez udostępnione na stronie narzędzie, które wyświetla się automatycznie podczas pierwszej wizyty w Serwisie, w ramach którego możesz wyrazić zgodę na używanie poszczególnych kategorii plików cookies.
  2. Masz również możliwość dokonywania ustawień dot. plików cookies za pośrednictwem ustawień swojej przeglądarki. Więcej informacji znajdziesz na stronach operatorów poszczególnych przeglądarek:
    1. Edge - https://support.microsoft.com/pl-pl/help/4468242/microsoft-edge-browsing-data-and-privacy-microsoft-privacy
    2. Firefox - https://support.mozilla.org/pl/kb/wzmocniona-ochrona-przed-sledzeniem-firefox-desktop?redirectslug=W%C5%82%C4%85czanie+i+wy%C5%82%C4%85czanie+obs%C5%82ugi+ciasteczek&redirectlocale=pl
    3. Google Chrome/ Android - https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=pl
    4. Internet Explorer - https://support.microsoft.com/pl-pl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
    5. Opera - https://help.opera.com/pl/latest/web-preferences/#cookies
    6. Safari - https://support.apple.com/pl-pl/guide/safari/sfri11471/mac
    7. Safari (wersja iOS) - https://support.apple.com/pl-pl/HT201265
    8. Windows Phone - https://support.microsoft.com/pl-pl/help/11696/windows-phone-7
§ 6. Narzędzia analityczne i marketingowe
  1. W oparciu o technologię cookies, możemy kierować do Państwa spersonalizowane reklamy lub w oparciu o analizę Państwa zachowań, wyświetlać reklamy użytkownikom podobnym do Państwa pod względem określonych cech statystycznych. W tym celu używamy narzędzia Pixel. Jest to dostarczane w odniesieniu do użytkowników będących rezydentami Europejskiego Obszaru Gospodarczego przez Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irlandia (zaś w odniesieniu do pozostałych – przez Facebook Inc., 1601 S. California Ave. Palo Alto, CA 94304, USA) narzędzie, które automatycznie gromadzi dane na temat korzystania przez użytkowników z Serwisu, w celu kierowania do nich przez Administratora spersonalizowanych reklam w serwisie Facebook (tj. opartych o ich zachowania w Serwisie). Z narzędzia Pixel korzystamy aby wyświetlać nasze reklamy tym użytkownikom portalu Facebook oraz Instagram (a także w innych serwisach uczestniczących w sieci reklamowej Facebook Audience Network), którzy wyrazili zainteresowanie naszymi treściami lub wykazują cechy mogące wskazywać na potencjalne zainteresowanie Serwisem (np. określone zainteresowania). Za pomocą narzędzia Pixel tworzymy też tzw. grupy odbiorców podobnych (osoby, które wykazują statystycznie podobne cechy do naszych dotychczasowych odbiorców lub użytkowników Serwisu), którym wyświetlamy nasze reklamy. Pixel pozwala również mierzyć skuteczność reklam umieszczanych na Facebooku (np. poprzez pomiar konwersji). Portal Facebook niezależnie od nas może również wykorzystywać opisane wyżej dane (np. o odwiedzeniu naszej strony internetowej) dla własnych celów, a także przyporządkowywać Państwa dane nt. korzystania z Serwisu z wcześniej zebranymi danymi na Państwa temat. W ramach ustawień plików cookies w przeglądarce, mogą Państwo zadecydować o niestosowaniu Pixela w Państwa przypadku. Mogą Państwo także zarządzać ustawieniami prywatności w ramach Państwa profilu w portalu Facebook. O szczegółowym zakresie przetwarzania danych mogą Państwo przeczytać pod adresem: https://www.facebook.com/privacy/explanation oraz https://www.facebook.com/business/help/651294705016616. Swoimi ustawieniami dotyczącymi reklam na Facebooku (łącznie z wyłączeniem stosowania narzędzia wobec Państwa) mogą Państwo zarządzać pod adresem: https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen
  2. Korzystamy również z używającego plików cookies systemu Google Analytics. Jest to narzędzie analityczne dostarczane przez Google Ireland (w odniesieniu do użytkowników z Europejskiego Obszaru Gospodarczego, a w przypadku osób spoza EOG przez Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA), które automatycznie gromadzi dane na temat miejsc Internetu z których użytkownicy trafili do Serwisu, sposobu korzystania przez użytkowników z Serwisu i tworzenie statystyk, które pomagają nam optymalizować budowę Serwisu i ulepszać jego promocję. W ramach ustawień plików cookies w przeglądarce, mogą Państwo zadecydować o niestosowaniu Google Analytics w Państwa przypadku. O szczegółowym zakresie przetwarzania danych mogą Państwo przeczytać pod adresem: https://support.google.com/analytics/answer/6004245
  3. Zarówno w przypadku Google jak i Facebooka może dochodzić do przekazywania danych poza europejski obszar gospodarczy. W/w podmioty deklarują jednak korzystanie z mechanizmów zapewniających zgodność przetwarzania z RODO, takie jak np. zatwierdzone przez Komisję Europejską Standardowe Klauzule Umowne.

Serwis zawiera reklamy sponsorowane przez legalne firmy bukmacherskie w Polsce. Udział w zakładach mogą brać wyłącznie osoby pełnoletnie!

Zakłady bukmacherskie związane są z ryzykiem. Podejmuj rozsądne decyzje i graj odpowiedzialnie. Jeżeli zauważysz u siebie problem z hazardem skontaktuj się ze stowarzyszeniami pomagającymi w uzależnieniu!